Medicina homeopàtica

La Homeopatia unicista és una terapèutica natural i fisiològica que té en compte la totalitat de la persona, buscant la causa interna que genera la malaltia del pacient. Els principis fonamentals de l’homeopatia deriven de dues lleis naturals que permeten la curació, com són la llei de la similitud i la llei infinitesimal.

Per a la homeopatia, si hi ha patiment hi ha malaltia i hi ha una curació possible. La causa de la malaltia és anterior els símptomes que aquesta genera. Dit d’una altra manera, l’objectiu de la terapèutica homeopàtica és trobar i tractar l’arrel del desequilibri intern que genera la problemàtica del pacient, permetent a l’organisme en retorn al seu equilibri saludable.

T’ajudem

Al Gabinet Psicològic Romeu el nostre primer objectiu és sempre el benestar emocional de les persones que acudeixen a nosaltres a la recerca d’una millora personal, i en conseqüència considerem que l’aportació terapèutica de la metgessa homeòpata té també un efecte psicoterapèutic de primera magnitud.
L’homeopatia unicista considera que és un sol medicament el responsable de tractar el desequilibri del pacient, a partir de remeis propis de la natura, estimulant i potenciant les funcions del propi organisme. Conseqüentment, la medicació homeopàtica no té pràcticament efectes adversos.
Trastorns i població que tractem:
Segons l’anteriorment exposat, qualsevol malaltia o patiment pot ser tractada amb l’aplicació de la medicació homeopàtica unicista. Les malalties psicosomàtiques tenen, en aquest sentit, una molt bona resposta terapèutica. En general es tendeix a buscar sempre els símptomes presents i a tractar la totalitat dels mateixos, ja que qualsevol afectació del cos és l’expressió d’un desequilibri de la persona, obtenint-se en conseqüència una millora global en el tractament de qualsevol malaltia.
Atenem a persones de qualsevol franja d’edat, atès que l’homeopatia tracta d’una manera global, natural i innòcua.

El nostre telèfon d'atenció al pacient és el 937888939

Pots conèixer per adelantat el tractament que oferim o bé reservar una cita

Si tens algun problema de temps, mobilitat o bé ho prefereixes, utilitza els nostres serveis online també disposem d’un formulari de contacte.

Trastorns psicosomàtics i altres quadres patològics que tractem

Trastorns Cutanis

Acnes, dermatitis, pruïja, èczemes i més

Trastorns Respiratoris

Asma i rinitis al·lèrgiques

Trastorns Cardiovasculars

Taquicàrdies, arítmies i hipertensió

Trastorns Gastrointestinals

Gastritis, úlceres, colitis, vòmits, acidesa, restrenyiment i còlon irritable

Trastorns per Dolor Crònic

Cefalees, migranyes i artritis reumatoide

Trastorns Osteomusculars

Torticoli i cefalees tensionals

Trastorns Genitourinaris

Dismenorrees i desordres menstruals

Malalties agudes e infeccioses

Bacterianes, víriques, paràsites, micòtiques. Infeccions d’oïda o bufeta, cremades, ferides diverses i dolor dental

Traumatismes i tendinitis

Malalties cròniques, especialment com a alleujament sintomàtic

Contacta amb nosaltres!