Adiccions

Al Gabinet Psicològic Romeu tens el teu suport per superar-les

Una Adicció es defineix com la pèrdua de control de la pròpia conducta en el consum de substàncies psicoactives (drogas) o bé altres conductes com el sexe, les comparacions, Internet, etc., anomenades adiccions socials.

Toda adicció cumpleix els següents requisits per ser considerada com a tal:  fort impuls per realitzar la conducta; molta dificultat per aturar la conducta de forma voluntaria; alteració emocional significativa sino es pot realitzar la conducta adictiva; canvis en la rutina cotidiana per conseguir la realització de la conducta adictiva; continuïtat de la conducta a pesar del malestar i de les conseqüències negatives que generen. Les causes de les comunicacions són completes i diverses. Des d’una major vulnerabilitat cerebral dels circuits límbics reguladors del placer en algunes persones, factors socials i psicològics que contribueixen a la seva aparició, com a patrons determinats de conducta d’aprenentatges i determinants perfils de personalitat, on predomina una elevada impulsivitat, sota baix control emocional. , una baixa tolerància a la frustració i una necessitat immediata de satisfacció.

El nostre telèfon d'atenció al pacient és el 937888939

Pots comprovar si el teu cas s’ajusta preliminarment al quadre clínic amb el nostre test online o reservar una cita.

Si tens problemes de temps, mobilitat o bé ho prefereixes, utilitza els nostres serveis online també disposem d’un formulari de contacte.

Contacta amb nosaltres!