Trastorn Bipolar

En Gabinet Psicològic Romeu proporcionem una adequada atenció psiquiàtrica ambulatòria per a aquest tipus de casos, dirigida per un metge psiquiatre degudament format i experimentat per tractar a persones afectes de Trastorn Bipolar.

El Trastorn Bipolar (TB) és un trastorn caracteritzat per la presència d’episodis reiterats (almenys dos) en els quals l’estat d’ànim i els nivells d’activitat del pacient estan profundament alterats.

De vegades l’alteració consisteix en una exaltació de l’estat d’ànim i un augment de la vitalitat i del nivell d’activitat (mania o hipomania) i, en altres, en una disminució de l’estat d’ànim i en un descens de la vitalitat i de la activitat (depressió). Les fases d’exaltació, alegria desenfrenada o irritabilitat i grolleria, alternen amb altres episodis en què la persona està amb depressions intenses, amb baix estat d’ànim, incapacitat per gaudir, falta d’energia, idees negatives i, en els casos greus, idees de suïcidi.
Els episodis de mania comencen normalment de manera brusca i es prolonguen durant un període de temps que oscil·la entre dues setmanes i quatre o cinc mesos (la durada mitjana és de quatre mesos). Les depressions tendeixen a durar més (la seva durada mitjana és de sis mesos), encara que rarament es prolonguen més d’un any, excepte en persones d’edat avançada. Tots dos tipus d’episodis sobrevenen sovint arran d’esdeveniments estressants o altres traumes psicològics.

El nostre telèfon d'atenció al pacient és el 937888939

Pots comprovar si el teu cas s’ajusta preliminarment al quadre clínic amb el nostre test online o reservar una cita.

Si tens problemes de temps, mobilitat o bé ho prefereixes, utilitza els nostres serveis online també disposem d’un formulari de contacte.

Contacta amb nosaltres!