Sexologia

La Sexologia ha estat un camp d’assistència terapèutica propi de la psicologia clínica des de fa ja diverses dècades, si bé en els últims anys s’ha experimentat un augment de les teràpies psicològiques pensades per tractar els problemes relacionats amb el sexe. És important tenir en compte que la sexualitat és un factor bàsic en l’equilibri psicològic de l’ésser humà, ja que té una triple dimensió fisiològica, emocional i conductual.

T’ajudem

Els trastorns Sexuals es divideixen principalment en disfuncions sexuals i parafílies. Les disfuncions sexuals són molt comuns entre la població general, tant a nivell masculí com femení, donat sovint són una bàsicament una conseqüència d’alteracions emocionals. A les parafílies intervé en major grau aspectes de personalitat i també un mal condicionament de l’estímul sexual. Finalment, en els trastorns de la identitat sexual sovint incideixen aspectes biològics, juntament amb aspectes vivencials i de personalitat.
Al Gabinet Psicològic Romeu estem especialitzats en el tractament d’aquest tipus de trastorns, aplicant fonamentalment procediments de teràpia de conducta i teràpia cognitivoconductual, rigorosos i estandarditzats, que ens proporcionen elevats índexs d’efectivitat terapèutica.

Trastornos sexuals que tratamos

Disfuncions Sexuals

Trastorns del desig sexual (desig sexual Inhibit), trastorns de l’excitació (Disfunció Erèctil), trastorns orgàsmics (Ejaculació Precoç i Ejaculació retardada, Anorgasmia), trastorns per dolor (Dolor coital, Vaginisme).

Parafilias

Tècniques psicoterapèutiques que utilitzem

Tècniques conductuals i cognitives derivades dels grans investigadors

Els estudis clàssics de Masters & Johnson i la Teràpia-Racional-Emotiva-Conductual d’A.Ellis aplicada a la sexualitat. L’Enfocament sensorial, el Mètode de parada-arrencada, el Mètode de Autoafirmació, el Mètode de autoimplicació i altres, ofereixen un model de teràpia estandarditzat i adaptat a cada cas.

Programa terapèutic en format breu (6-8 sessions, màxim)

Dissenyat per a realitzar una sèrie d’exercicis sexuals a casa, a la pròpia intimitat, amb objectius progressius fins arribar a la remissió del problema.

El nostre telèfon d'atenció al pacient és el 937888939

Pots comprovar si el teu cas s’ajusta preliminarment al quadre clínic amb el nostres tests online o reservar una cita.

Si tens problemes de temps, mobilitat o bé ho prefereixe, utilitza els nostres serveis online també disposem de un formulari de contacte.

Contacta amb nosaltres!