Ansietat generalitzada

Està caracteritzat per la presència habitual d'un estat de preocupació excessiva per temes de la vida quotidiana, juntament amb irritabilitat i diversos símptomes físics com el cansament i la fatiga, t'ajudem a superar-ho

En general, les persones amb un TAG són molt patidores i sempre s’estan preocupant excessivament per tot el que els envolta.

Ja sigui per temes de salut, laborals, familiars, econòmics, afectius o socials. Solen viure com espantats i en estat d’alerta, sense poder relaxar-se ni concentrar-se, abocant a malestars físics com les cefalees, tics nerviosos, tremolors, dolors musculars, estomacals i digestius, sudoració, ofecs i canvis de temperatura corporal.

Si el nivell d’afectació és moderat es pot portar un estil de vida normalitzat, però en els casos on aquesta simptomatologia és d’intensitat elevada, les conseqüències poden ser bastant incapacitants i generar altres trastorns d’ansietat, com el pànic, depressions o fins i tot trastorns derivats d’elevats consums tòxics o de medicaments.

El nostre telèfon d'atenció al pacient és el 937888939

Pots comprovar si el teu cas s’ajusta preliminarment al quadre clínic amb el nostre test online o reservar una cita.

Si tens problemes de temps, mobilitat o bé ho prefereixes, utilitza els nostres serveis online també disposem d’un formulari de contacte.

Contacta amb nosaltres!