Estrès

L'Estrès es caracteritza per una resposta fisiològica i automàtica l'organisme, que es desencadena davant d'una demanda externa exigent o bé davant la percepció de situació perill per a la pròpia integritat.

L’estrès produeix canvis fisiològics adaptatius que ens preparen per afrontar tal demanda o perill, segregant adrenalina, augmentant la pressió arterial, freqüència cardíaca i tensió muscular, entre d’altres.

El principal problema sorgeix quan aquesta resposta és molt intensa i freqüent, ja que després de tenir l’organisme sobreactivado causa d’una percepció continuada de demanda de resposta, sobrevenen les conseqüències negatives de l’estrès. És quan poden aparèixer múltiples símptomes com mals de cap i d’esquena, problemes digestius, taquicàrdies, dificultats de concentració i memòria, marejos, insomni, així com un estat general nerviós, irritable, ansiós i amb preocupació excessiva. Si la resposta d’estrès de s’allarga amb el temps, l’activació continuada de l’organisme pot produir trastorns més greus.

El nostre número d'atenció al client és el 937888939

Pots comprovar si el teu cas s’ajusta preliminarment al quadre clínic amb els nostres tests online o reservar una cita.

Si tens problemes de temps, mobilitat o bé ho prefereixe, utilitza els nostres serveis online també disposem d’un formulari de contacte.

Contacta amb nosaltres!