Atenció psicològica online

Gabinet Psicològic Romeu ofereix des de fa ja diversos anys aquesta modalitat assistencial, que ofereix una gran comoditat per realitzar sessions terapèutiques des de la privacitat i intimitat de la pròpia llar o des de qualsevol ubicació física que el pacient decideixi, en funció dels seus interessos.

Primera consulta en línea gratuïta!

Demana informació al telèfono: 937888939

Els nostres serveis online

Consulta psicològica aïllada, psiquiàtrica, jurídica i mèdica

Orientació i evaluació psicològica

Tractament psicològic amb sessions periòdiques, en format individual, de parella o familiar en adults nens i joves

Realitza la teva primera consulta en línia gratuïta via telèfon o .

Hi ha la possibilitat de realitzar sessions terapèutiques telefòniques i també videotrucades amb Skype demana més informació al telèfon 937888939

D’alternativa  a realitat

Malgrat que en els seus inicis l’assistència psicològica online es va concebre com a alternativa en els casos d’impossibilitat d’atenció presencial, bé per distància física, impossibilitat de desplaçament o necessitat d’anonimat, en l’actualitat són moltes les persones que contacten amb nosaltres via online senzillament perquè els resulta més còmode, immediat, privat o simplement s’han acostumat a la comunicació virtual com a part de la rutina diària. Actualment al nostre Centre tenim pacients procedents de diferents punts de la geografia local, comarcal, autonòmica, nacional i fins i tot d’altres països i continents amb els que trobem espais en línia per la comunicació fluida.

Així mateix només s’ha de disposar d’un ordinador o dispositiu electrònic amb càmera i una connexió a internet. En l’actualitat cada vegada hi ha més persones que utilitzen directament un telèfon mòbil d’última generació. El programa Skype és l’encarregat de realitzar la connexió de videoconferència.

Contacta amb nosaltres!