Reeducació escolar

En el cas de la Reeducació Escolar hem de matisar que aquesta expressió no només es refereix a un reforç escolar si no que el seu objectiu se centra més en optimitzar el rendiment intel·lectual i acadèmic de l’alumne.

T’ajudem

Al Gabinet Psicològic Romeu potenciem el seu equilibri emocional, millorem les dificultats d’aprenentatge i vam aconseguir que aquesta millora es mantingui després del tractament, evitant així que es tornin a produir resultats acadèmicament negatius. Tot això s’aconsegueix a través d’un conjunt tècniques dutes a terme per una professional degudament especialitzada.
Les conclusions extretes de les sessions de reeducació alumnes per conèixer les seves pròpies necessitats de cara al futur, ja que sabran la manera que més s’adapta a cada un per concentrar-se, estudiar, planificar, etc. I aquests conceptes seran aplicables als estudis, a la vida, al treball i en definitiva a tots els aspectes que requereixin un desenvolupament.

El nostre telèfon d'atenció al pacient és el 937888939

Pots conèixer per endavant el tractament que oferim o bé reservar una cita.

Si tens problemes de temps, mobilitat o bé ho prefereixes, utilitza els nostres serveis online també disposem d’un formulari de contacte.

Àrees i dificultats que tractem

Preparació d'exàmens

Lectura y comprensión lectora

Organització o planificació

Tècniques d'estudi: resums, esquemes, optimització del temps, conceptes, etc.

Atenció, memòria i raonament

Creació de l'ambient d'estudi ideal per a cada persona

Contacta amb nosaltres!