Psicoteràpia per adults

La Psicoteràpia constitueix la branca de la psicologia clínica que es dedica al diagnòstic i tractament individual i grupal dels trastorns psicològics, procurant la millora de la salut psicològica i el benestar emocional de les persones.

T’ajudem

Al Gabinet Psicològic Romeu, especialistes en psicologia clínica i en psicoteràpia, treballem a partir de l’esmentat model cognitiu, adaptant-nos sempre al tipus de pacient i problema a tractar. Si vostè pateix símptomes de malestar anímic, d’ansietat, d’alteració de l’humor o irritabilitat, o bé nota que la seva forma de pensar és essencialment molt diferent de la de les persones del seu entorn i no s’acaba d’entendre a si mateix , si sempre li costa adaptar-se a determinades situacions, o nota alterades funcions fisiològiques com la son, la fam o l’activitat sexual, funcions cognitives com l’atenció, concentració i memòria, si se sent enganxat a determinades substàncies, conductes o situacions que li poden , o fins i tot si les persones del seu entorn més proper li comenten que no sembla vostè el de sempre, consideri fer una completa avaluació psicològica amb l’objectiu de saber què li està passant, i poder així iniciar un tractament psicològic adequat al seu cas.

El nostre telèfon d'atenció al pacient és el 937888939

Pots comprovar si el teu cas s’ajusta preliminarment al quadre clínic amb el nostre test online o reservar una cita.

Si tens problemes de temps, mobilitat o bé ho prefereixes, utilitza els nostres serveis online també disposem d’un formulari de contacte.

Tècniques psicoterapèutiques que utilitzem

TCC. Tècniques Conductuals i Cognitivconductuales

Activació conductual, parada i distracció del pensament, exposició, exposició interoceptiva, Teràpia Racional-Emotiva-Conductual (TREC) d’Ellis, intenció paradoxal, modelatge, solució de problemes, desensibilització sistemàtica, Inoculació de l’Estrès de D. Meichenbaum, tècniques de relaxació autògena , tècniques d’aprenentatge d’habilitats socials.

TCC-3ª. Teràpies Cognitives de Tercera Generació

Teràpia Dialèctic-conductual (DBT, especialment per a trastorns de personalitat i de la impulsivitat), Teràpia d’Acceptació i Compromís (ACT) i Atenció Plena o mindfullness.

teràpia Cognitivoconstructivista

Aplicada quan és important aprofundir en la psique del pacient, aquest model emfatitza la importància de la construcció de tot coneixement i el seu significat a partir de la pròpia experiència, identificant els constructes nuclears, el seu estudi i modificació. S’utilitzen procediments com la Tècnica de l’Reixeta, tècniques de Escalament i Teràpia narrativa.

TC. Tècniques Cognitives: reestructuració cognitiva, Teràpia Centrada en Esquemes (TCE)

Trastorns psicològics que tractem
 • Trastorns de l’Estat d’Ànim: trastorn depressiu, dol, trastorn bipolar, i distímia.
 • Trastorns d’Ansietat: ansietat generalitzada, trastorn d’angoixa, trastorn obsessiu-compulsiu, agorafòbia, fòbia simple, estrès agut i posttraumàtic.
 • Trastorns de Personalitat i problemes de caràcter: timidesa, inseguretat, impulsivitat, suspicàcia excessiva.
 • Trastorns d’Adaptació: símptomes de depressió i ansietat associats a desadaptació per canvis en la vida quotidiana.
 • Addiccions Tòxiques: deshabituació a l’alcohol, cànnabis, cocaïna.
 • Addiccions: ludopatia, ciberludopatía, addicció al sexe.
 • Trastorns de la Conducta Alimentària: anorèxia, bulímia, trastorn per afartament, obesitat
 • Teràpia de Parella: problemes de comunicació, desamor, infidelitat conjugal, incompatibilitat del caràcter.
 • Trastorns sexuals: trastorns del desig, trastorns de la excitació, trastorns orgàsmics, trastorns per dolor, parafílies.
 • Trastorns Psicosomàtics: acne, afonia psicògena, cefalees, molèsties gastrointestinals, etc.
 • Trastorns del Son.
 • Trastorns Psicòtics.

Contacta amb nosaltres!