Orientació i evaluació

L’estil de vida actual i les complicacions pròpies del dia a dia generen sovint petits problemes, conflictes o malestars passatgers que no solen necessitar, en moltes ocasions, un tractament continuat. En aquests casos, una consulta puntual amb el psicòleg, metge o logopeda resoldrà en gran mesura el motiu de consulta. És el que anomenem consulta aïllada d’orientació.

T’ajudem

En el nostre Centre vostè pot realitzar qualsevol consulta d’aquesta naturalesa sense cap compromís de continuïtat terapèutica, i en algunes ocasions aquest tipus d’intervenció puntual pot evitar una complicació de la situació problemàtica del moment. En aquesta ocasió, ens referim a una consulta preventiva.
En altres ocasions la demanda pot centrar-se en el desig o necessitat de realitzar una avaluació específica d’una àrea psicològica en particular, bé sigui a nivell de les aptituds intel·lectives, de la personalitat o dels interessos professionals. En altres ocasions interessarà realitzar preferentment una avaluació clínica, bé sigui per constatar l’estat psicològic, psiquiàtric o logopèdic.

El nostre telèfon d'atenció al pacient és el 937888939

Pots conèixer per endavant el tractament que oferim o bé reservar una cita.

Si tens problemes de temps, mobilitat o bé ho prefereixes, utilitza els nostres serveis online també disposem d’un formulari de contacte.

Avaluacions i informes

Informes d'Avaluació

Són emesos en els casos convenients, elaborats i signats pel professional adequat, que reflecteixen els resultats i les conclusions de l’avaluació efectuada.

L'informe d'avaluació una eina necessària

Recordeu que un informe d’avaluació és sovint una eina necessària per a establir les bases d’accions futures a iniciar, bé siguin de tipus terapèutic, escolar, laboral, legal, etc. En última instància es tracta de conservar per escrit el que s’ha treballat en consulta.

Estem aquí per ajudar

Al Gabinet Psicològic Romeu trobaràs els professionals i les eines avaluatives adequades per dur a terme aquestes intervencions professionals, amb la garantia d’un servei a l’alçada de la seva demanda i necessitat.

Contacta amb nosaltres!