Formació

La formació és fonamental en les empreses d’avui en dia i imprescindible per poder competir en el teu mercat. Cada cas requereix d’una formació específica segons les necessitats de cada companyia.

Cursos que oferim

Gestió del temps i l'estrès laboral

Una correcta gestió del temps implica un plantejament de l’activitat laboral abans d’actuar que avalua la importància i la dificultat dels diferents processos a realitzar, això disminueix en gran mesura l’estrès laboral i les patologies derivades del mateix, el nostre gabinet dóna la formació necessària per optimitzar el temps emprat en cada procés.

Intel·ligència emocional

La intel·ligència emocional és transcendental per tenir èxit en els negocis i en l’àmbit personal, l’autocontrol de les nostres emocions i l’enteniment de les mateixes facilita la gestió de situacions complexes o en les quals ens trobem en desavantatge.
És destacable que la intel·ligència emocional també ens permet tenir una comunicació fluida, clara, que detecta que està esperant l’oient de nosaltres i com podem arribar a això sense perdre el focus del nostre objectiu.

Lideratge, pren eficaç de decisions i gestió d'equip

En Gabinet Psicològic Romeu analitzem el teu perfil com a líder i t’ajudem a treure el màxim resultat. Potenciem la teva intel·ligència emocional, la comunicació positiva, empatia, el reconeixement a la feina ben feta o realitzar les crítiques de forma constructiva i les diferents estratègies formar equips sòlids competitius, ben comunicats i sincronitzats.

Com comunicar-se de manera efectiva de cara al públic

Al Gabinet Psicològic Romeu ajudem a superar la por escènica i l’ansietat, desenvolupar tècniques i habilitats per comunicar de manera clara, directa i connectar el públic.

Contacta amb nosaltres!