Logopèdia

La Logopèdia es aquella disciplina que avalua, diagnostica i tracta els problemes, disfuncions o retards que es presenten en els camps de la parla, del llenguatge, de la veu i de la comunicació. Per a això, es treballa des del camp cognitiu, físic i fisiològic.

T’ajudem

La logopèdia es pot diferenciar en dos grans apartats segons l’edat dels pacients: la logopèdia a nivell infantil i la logopèdia a nivell d’adults, comunament anomenada neurologopèdia. A més, els logopedes també s’ocupen de la valoració i tractament dels problemes de la deglució en tots els seus graus, aspecte desconegut per la major part de la població actual.
En Gabinet Psicològic Romeu comptem amb una excel·lent professional especialitzada en logopèdia infantil i adulta així com en la neurologopèdia, que avalua i tracta de forma rigorosa i personalitzada en cada cas que intervé, elaborant programes d’intervenció personalitzats, en funció de la patologia a treballar i de la realitat del pacient.

El nostre telèfon d'atenció al pacient és el 937888939

Pots conèixer per endavant el tractament que oferim o bé reservar una cita.

Si tens problemes de temps, mobilitat o bé ho prefereixes, utilitza els nostres serveis online també disposem d’un formulari de contacte.

Trastorns i patologies que tractem en l’àmbit de la logopèdia infantil

Problemes en el desenvolupament de la parla (parla tardana)

Problemes en la pronuncia d'alguns sons (dislàlies)

Quequeig (disfèmia)

Problemes amb el llenguatge, relacionats amb un mal ús, amb una mala adquisició o amb dificultats relacionades amb la lectoescriptura

Deformitat dentària produïda per una deglució incorrecta (deglució atípica)

Respiració totalment oral (teràpia miofuncional)

Problemes en parlar per presentar una veu afònica, ronca, inestable, feble, etc. (Disfonia)

En l’àmbit de la neurologopèdia d’adults
  • Problemes en parlar per presentar una veu afònica, ronca, inestable, feble, etc. (Disfonia).
  • Problemes relacionats amb la comunicació o amb la deglució (afàsies, disàrtries, disfàgia) després de patir una afectació neurològica a causa d’un AVC (accident vascular cerebral), com pot ser: ictus, embòlies, etc., o bé a causa d’un traumatisme cranioencefàlic, d’un tumor cerebral, etc.
  • A més, també podem observar aquestes dificultats en persones que pateixen algun tipus de malaltia degenerativa: demència senil, Alzheimer, Parkinson, ELA, etc.

Contacta amb nosaltres!